Суспільна Служба України

ПОЛТАВСЬКА ФІЛІЯ

Теорія великого фільтра – рефлексії

Вчора, 12 листопада в Галереї Мистецтв презентували нашу нову виставу

Творили, творили і нарешті витворили! Вчора, 12 листопада в Галереї Мистецтв презентували нашу нову виставу «теорія великого фільтра». Шість місяців роботи: більше десятка тренінгів, лекцій, тиждень таборування на березі Ворскли, постійний пошук нової інформації, інтерв’ю, знайомства, істерики… Ми отримали безцінний досвід, море нових знань та океан запитань, на які шукаємо відповідей. І коли нарешті все це набуває форми і дає змогу ділитися накопиченим з аудиторією – це неповторні відчуття.
Злочини на ґрунті упередженості, дискримінація, толерантність – це дуже складні теми. Але якщо ми спонукали хоча б одного з глядачів замислитися – це вже успіх для нас. Дякуємо всім, хто весь цей час підтримував, творив, навчав і навчався разом з нами, хто знайшов час і прийшов вчора поговорити на такі актуальні і гострі теми.
Проте це тільки початок нового етапу. Попереду багато роботи, виступів, знайомств, дискусій. І ми відкриті до всього того!

Світлини – Александра Волакова

Більше фото: https://www.facebook.com/pg/PoltavaTSD/photos/…

Проект «Театр сучасного діалогу – мистецький засіб попередження злочинів на грунті упередженості» виконує Полтавська філія Суспільної служби України та Театр Сучасного Діалогу за підтримки Організації з безпеки та співробітництва в Європі/Бюро з демократичних інститутів та прав людини.