Суспільна Служба України

ПОЛТАВСЬКА ФІЛІЯ

Ярмарок освітніх послуг у Полтаві

Ярмарок освітніх послуг у Полтаві4 жовтня в центрі Полтави біля театру ім. Миколи Гоголя розгорнувся Ярмарок організований в рамках міжнародних днів Освіти дорослих в Україні, за підтримки Представництва DVV International в Україні.
Представники Полтавської філії Суспільної служби України знайомили полтавців з освітніми послугами, які надає Центр освіти дорослих, записували бажаючих на курси з комп’ютерних технологій та громадянських компетенцій.
Також в рамках інформаційно-просвітницької кампанії «Кожен голос важливий», Ганна Кіященко , Регіональний координатор проекту ВГО “Центр підтримки громадських ініціатив” та волонтери Полтавської філії Суспільної служби України Віктор Нестеренко та Андрій Карпенко вчили виборців, як перевірити себе у списках, зареєструвавшись на сайті Державного реєстру виборців www.drv.gov.ua та як тимчасово змінити місце голосування. Також поширювали серед партнерських організацій листівки підготовлені Центром підтримки громадських ініціатив в рамках проекту “Підвищення рівня прозорості державного реєстру виборців України” за підтримки уряду Канади.


Ярмарок освітніх послуг у Полтаві Ярмарок освітніх послуг у Полтаві
Ярмарок освітніх послуг у Полтаві