Щедрий вечір для батьків і дітей

Щедрий вечір  для батьків і дітей в ПолтавіНоворічні та Різдвяні свята завжди в Україні святкувалися з великим захопленням. Це час теплих зустрічей у родинному колі, щирих привітань і приємних несподіванок.

Зібралися привітати один одного та поспілкуватися у дружній обстановці літні люди – колишні жертви нацистських переслідувань та волонтери Полтавської філії Суспільної служби України, які беруть участь у проекті «Батьки і діти. Взаємна підтримка і обмін досвідом», що реалізується за підтримки Міжнародної громадської організації «Міжнародний фонд «Взаєморозуміння і толерантність».

На початку зустрічі учасників привітала школярка Ірина Цюпа, вона виконала дві щедрівки. Далі співали самі учасники та розповідали, як святкували Різдво у їхньому дитинстві. Анатолій Вікторович Біленко подарував присутнім свою улюблену українську пісню «Знов зозулі чути голос в лісі», а Сергій Іларіонович Рибалка пригадавши часи свого перебування у концтаборі, заспівав пісню німецькою, в якій йшлося про тугу за Батьківщиною. Цієї пісні його колись навчив у таборі ув’язнений німець.

Read More