Суспільна Служба України

ПОЛТАВСЬКА ФІЛІЯ

У Полтаві презентуватимуть нову соціальну гру «Бути жінкою»

У Полтаві  презентуватимуть нову соціальну гру - Бути жінкою

Гра розповідає про наявні в Україні стереотипи щодо ролі жінки в суспільстві та пропонує гравцям моделі протидії дискримінації.

Презентація відбудеться 10 грудня, з :15:00 до :17:30 в приміщенні Полтавської філії суспільної Служби України
«Бути жінкою» – це настільна соціальна гра з категорії так званих «серйозних» ігор. За задумом авторів гра «Бути жінкою» має стати доступним та зрозумілим для людей інструментом перевтілення в одну з восьми унікальних героїнь гри. Усі героїні гри мають магічні супер-сили, але потрапляють в ситуації з реального життя, борються за рівні права і будують своє щастя.

Read More

Тренінг: «Видобувай правду про діяльність нафто-газовидобувних підприємств у своїй громаді»

Видобувай правду про діяльність нафто-газовидобувних підприємств у своїй громаді

13 грудня 2018 року члени Асоціації «ЕнергоТранспарентність» спільно з Полтавською філією “Суспільної служби України” в рамках проекту «Ініціатива прозорості видобувних галузей в Україні: регіональний вимір» проведуть у Полтаві тренінг «Видобувай правду про діяльність нафто-газовидобувних підприємств у своїй громаді» для представників органів місцевого самоврядування, громадськості та ЗМІ Полтавської, Запорізької та Дніпропетровської областей.
Тренінг буде присвячений питанням моніторингу, аналізу та плануванню надходжень до місцевих бюджетів у зв’язку з набуттям чинності «Закону про 5% ренти на місця» (ЗУ №1793-VIII).

Read More