Суспільна Служба України

ПОЛТАВСЬКА ФІЛІЯ

Відбулася презентація соціального проекту«Регіональна обмінна система «Банк часу»

Дмитро Письмак15 червня відбулась презентація нового соціального проекту Полтавської філії Суспільної служби України «Регіональна обмінна система «Банк часу».
«Регіональна Обмінна Система «Банк Часу» (www.bankvremeni.org) організована Громадською організацією «Гуманітарний центр». Полтавська філія Суспільної служби України є регіональним партнером «Банку часу» в Полтавській області.

Сьогодні ти ділишся з іншими, тому, що маєш таку можливість і бажання, завтра інші діляться з тобою.

Мета Учасників Банку Часу – не шукати кращих ситуацій десь, а зробити кращими ті, в яких ми опинилися.

Дмитро Письмак – керівник соціального проекту «Банк часу»:

Під час кризи є банки, яким дефолт не загрожує. Основний їхній капітал – час.

Read More

Презентація регіональної обмінної системи “Банк часу”

Шановні представники громадських організацій!

Полтавська філія Суспільної служби України запрошує актив Ваших громадських організацій взяти участь в презентації соціального проекту «Регіональна обмінна система «Банк часу», що відбудеться 15-го червня 2010 року о 16 год. за адресою: м.Полтава, Соборний майдан, 15(біля Білої альтанки) в актовому залі обласної організації Національної спілки письменників України.

Набір на дистанційне навчання ЦПУС у Красніку

Полтавський осередок Центру Польсько-Української Співпраці у Красніку оголошує
НАБІР НАВЧАЛЬНОЇ ГРУПИ ІІ серії ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ

До участі у міжнародній освітній програмі запрошуються: представники органів місцевого самоврядування, підприємці, особи, зацікавлені роботою в органах місцевого самоврядування, а також діячів громадських організацій.
Не існує жодних вікових обмежень для учасників навчань. Друга серія навчань триватиме з липня 2010 р. по січень 2011. Особи, які проявлять високу активність та результативність навчань, братимуть участь в навчальних візитах до Красніка за кошти грантодавця.

Read More

Майстер-клас з адвокасі діяльності та мережування

28-29 травня 2010 року. м.Київ, санаторій «Пролісок»

Дванадцять представників організацій громадянського суспільства (ОГС) з Полтавської області мали змогу підвищити свій професійний рівень завдяки участі в майстер-класі «Адвокасі діяльність та мережування: європейський досвід для українських ОГС.». Майстер-клас був проведений в рамках проекту «Посилення громадянського суспільства через кордони для розвитку демократії» Ресурсним центром «ГУРТ» та Творчим центром ТЦК. Свій досвід мережування та адвокасі представили українцям досвідчені та успішні представники Голландії та Німеччини Ганс Волтерс та Йоганн Шотте. Представники Полтавської, Луганської, Херсонської та Сумської областей також мали змогу розповісти про свій досвід та виконувані проекти.

Read More

Завершено конкурс «Собори душ своїх бережіть» (2010 р)

Цього року переможцями обласного літературного конкурсу «Собори душ своїх бережіть» стали:

ПОЕЗІЯ

Молодша група
1. Пушко Олександр (Зінківська ЗОШ №1)
2. Малюта Наталія (Засульська гімназія)
3. Гужва Світлана (Сторожівська ЗОШ)
3. Набок Олександра ( Полтавське НВО № 14)

Read More