Суспільна Служба України

ПОЛТАВСЬКА ФІЛІЯ

Зустріч партнерів dvv international в рамках тижня освіти дорослих 25 вересня

Зустріч партнерів dvv international в рамках тижня освіти дорослих 25 вересняВ зустрічі взяли участь партнери dvv, їх бенефіціарії , представники НДО та ЗМІ з Кременчука та Полтави. Партнери презентували результати виконання своїх проектів та плани на наступний рік. Розповіли про проблеми, з якими вони боролися під час виконання проектів та успіхи.

Андрій Карпенко коротко розповів про враження від навчання на Літній середньоазіатській академії та запросив всіх бажаючих на семінар, де він поділиться набутими знаннями.

Разом партнери мріяли про майбутнє, якою бачать освіту дорослих на Полтавщині через 5 років, намалювали ідеальний народний університет: приміщення, обладнання, курси будуть пропонуватися слухачам. Окреслили перспективи підтримки з боку влади, фінансування курсів з місцевого бюджету завдяки прийнятій обласній програмі. Також учасники описали риси, якими повинен володіти ідеальний викладач народного університету.

Read More

До уваги учасників «Банку часу»!

Нині Полтавська Філія Суспільної Служби України за підтримки Міжнародної організації «Взаєморозуміння та толерантність» реалізовує проект «Батьки і діти. Взаємна допомога та обмін досвідом». Мета проекту: надання соціально-психологічної, побутової допомоги та догляду за жертвам нацистських переслідувань.
Для допомоги людямм, які постраждали під час Другої Світової війни, запрошуємо практикуючих психологів, соціальних педагогів, масажистів, перукарів, майстрів манікюру та педикюру, волонтерів та всіх небайдужих і готових співпрацювати.

Як позбутися мертвих душ у списках виборців

Як позбутися мертвих душ у списках виборців21 вересня 2012 року в Полтаві відбувся круглий стіл на тему: «Дотримання основних принципів ведення Державного реєстру виборців: проблеми, перспективи, рекомендації», що проводився Всеукраїнською громадською організацією «Центр підтримки громадських ініціатив» в рамках роботи Коаліції виборчих ініціатив «ДЗВІН». Партнер Коаліції в Полтавській області Полтавська філія Суспільної служби України.
Експерт Центру підтримки громадських ініціатив Володимир Піньковський розповів про правові засади діяльності Органів державного реєстру виборців, проблеми дотримання правил і принципів ведення реєстру виборців, потребу у взаємодії громадянського суспільства і органів ведення Державного реєстру виборців.
«Як позбутися мертвих душ у списках виборців?» – це було одне із питань на яке намагалися знайти відповідь учасники під час обговорення круглого столу.

Read More