Суспільна Служба України

ПОЛТАВСЬКА ФІЛІЯ

Воркшоп та круглий стіл “Навчання впродовж життя як рушійна сила повоєнного розвитку Полтавської територіальної громади: передумови та перспективи”

У Полтаві провели воркшоп та круглий стіл “Навчання впродовж життя як рушійна сила повоєнного розвитку Полтавської територіальної громади: передумови та перспективи”.

На заходах були присутні депутати Верховної Ради України, міжнародні експерти, представники органів місцевого самоврядування, громадянського суспільства, науки та бізнесу. Серед учасників і представники КО «Інститут розвитку міста» ПМР.

Read More

Розвиток освіти дорослих в полтавській громаді

Повоєний розвиток нашої громади неможливий без розвитку людського капіталу через освіту дорослих/навчання впродовж життя. Разом з представниками громадянського супільства, науки та бізнесу, місцевої влади, ВР взяли участь в обговоренні подальшого розвитку освіти дорослих в полтавській громаді. Побачили, що маємо спільне розуміння важливості освіти впродовж життя.

Read More

Двадцятий ювілейний Мандрівний Docudays UA у Полтаві та області!

Наша організація в 2007 році доєдналась до проведення Мандрівного фестивалю і з того часу кожної осені полтавці мають змогу переглядати документальні фільми про права людини.

Фільми Мандрівного Docudays UA — це правдиве й важливе кіно про актуальні виклики сьогодення: перемогу правосуддя, екологічні проблеми, збереження культурної спадщини.

Центральна тема 20 Docudays UA — «Образ майбутнього» — це те, що нам варто уявляти і починати втілювати вже зараз.

Це розмова про справедливість — невідворотнє покарання винних у воєнних злочинах, документування свідчень їхніх жертв і руйнувань. Про те, як давати раду травмам, зберегти та донести до наступних поколінь пам’ять про загиблих на цій війні рідних і друзів.

Read More

10 років ІПВГ в Україні

10 років ІПВГ в Україні: досягнення та перспективи. Ініціатива прозорості видобувних галузей, дуже дієвий інструмент для взаємодії влади, видобувних підприємств та громад.

Read More

Перегляд стрічки “Юний Платон”

Мандрівний Docudays UA у Полтаві вже завершив свою роботу, але не про всі цікаві події розповіли вам.

До фестивалю доєдналися українці в Ірландії. Вони переглянули стрічку “Юний Платон” “Young Plato” 2022, ірландської режисерки Наси Ні Хінаан, яка приїхала на зустріч з українцями.

Read More