Суспільна Служба України

ПОЛТАВСЬКА ФІЛІЯ

Серія воркшопів «Магія соціальних мереж для протидії торгівлі людьми».

Серія воркшопів Магія соціальних мереж для протидії торгівлі людьми

Серія воркшопів “Магія соціальних мереж для протидії торгівлі людьми” як донести меседжі про небезпеку сучасного рабства через соціальні мережі людям.

Згідно зі звітом щодо торгівлі людьми, який видав Державний департамент США в Європі щоденно 27 людей потрапляє у рабство. Як ефективно використовувати соціальні мережі для просування суспільно важливих тем? Про це говорили зі студентами, вчителями, представниками поліції бібліотекарями, громадськими активістами на серії воркшопів “Магія соціальних мереж у протидії торгівлі людьми” у Лисичанську, Полтаві, Костянтинівці.

Серія воркшопів Магія соціальних мереж для протидії торгівлі людьми

Сьогодні соціальні мережі стають дуже швидкими передавачами інформації. Часто завдяки соціальним мережам ми дізнаємося новини, спілкуємося з друзями. Та це гарний майданчик для шахраїв, які дуже потужно використовують Інтернет для вербування. Завдяки гарно продуманим практичним вправам від  Вікторії Талашкевич учасники створили портрет цільових аудиторій, яким будуть доносити ключові повідомлення про невидимі пастки торговців людьми.

Серія воркшопів Магія соціальних мереж для протидії торгівлі людьми

Вікторія понад 15 років займається просуванням важливих соціальних тем у медіа, спочатку – на телебаченні та у друковані пресі, пізніше – через веб-сайти та соціальні мережі. Співзасновниця Бізнес-школи «WAKE UP» та координаторка «Прес-клубу реформ», Вікторія модерує 12 фейсбук-сторінок та 5 Інстаграм-профілів громадських ініціатив та бізнес-спільнот, вона переконана, що – використання відео роботі третього сектору, візуалізація та сторітелінг – найпотужніші інструменти для соціальних змін.

Серія воркшопів Магія соціальних мереж для протидії торгівлі людьми


Воркшопи відбулися в рамках проекту Полтавської філії Суспільної служби України «Творча молодь каже НІ сучасному рабству» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.