Суспільна Служба України

ПОЛТАВСЬКА ФІЛІЯ

Засідання робочої групи проекту «Посилення громадянського суспільства через кордони для розвитку демократії»

2 грудня 2010 року у Полтаві відбулося засідання робочої групи проекту «Посилення громадянського суспільства через кордони для розвитку демократії».
На засіданні були обговорені перспективи впровадження механізму соціального замовлення у м.Полтаві після місцевих виборів 31 жовтня.

Read More

Кременчужанин – перший лауреат премії імені Богдана Хмельницького

Днями в приміщенні Національної спілки письменників України відбулося нагородження першого лауреата літературно-мистецької премії імені Богдана Хмельницького Міністерства оборони України, прозаїка-«афганця», кременчужанина Ігоря Моісєєнка та представлення його роману «Сектор обстрілу – «АІСТи», який і визнано кращим твором на військову тематику. Другим лауреатом стала киянка, заслужений працівник культури Зоя Ружин. Їй присуджено премію за збірник речитативів для військовиків.

Read More

Чи знайдеться управа на ката?

У поліцейській державі, в яку де-факто перетворилася Україна, важко говорити про дотримання прав будь-якого громадянина незалежно від національності. Та найгірше, мабуть, рома (циганам). Серед тисяч повідомлень кримінальної хроніки про злочини (без зазначення того, що вони скоєні українцями чи росіянами) ви завжди побачите кілька, в яких обов’язково підреслена етнічна приналежність правопорушників – «циганської зовнішності», що таврує всіх представників ромського народу і є одним з виявів ксенофобії.

Read More