Суспільна Служба України

ПОЛТАВСЬКА ФІЛІЯ

Навчання «Взаємодія органів влади та інститутів громадянського суспільства»

25 липня Полтавська філія Суспільної служби України розпочала навчання за Програмою «Взаємодія органів влади та інститутів громадянського суспільства» за підтримки Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської облдержадміністрації .

Семінар “Громадянське суспільство в Україні та стратегічні пріоритети державного сприяння його розвитку» для представників громадських рад при місцевих державних адміністраціях, інститутів громадянського суспільства, державних службовців провела Ганна Кіященко.

Учасники семінару, які представляють громадські ради при державних районних адміністраціях, долучилися до обговорення щодо стану розвитку громадянського суспільства в Україні, поділилися досвідом самоорганізації в своїх громадах, розповіли про готовність громадян долучатися до вирішення місцевих проблем, якщо вони бачать, що все відбувається прозоро і організатори звітують про використання зібраних коштів.

2 серпня група дорослих, які прагнуть крокувати в ногу з часом, успішно завершила навчання на курсі з основ роботи на персональному комп’ютері та в Інтернет.