Суспільна Служба України

ПОЛТАВСЬКА ФІЛІЯ

Анонс обговорення на тему: “Світовий досвід впровадження Ініціативи Прозорості Видобувних Галузей”

Норвегія
Всі трансакції фонду практично в режимі онлайн розміщуються
на доступному всім громадянам сайті

Норвегія Всі трансакції фонду практично в режимі онлайн розміщуються на доступному всім громадянам сайті

19 липня 2016 року у селі Копили Полтавського району в рамках семінар у “Кращі практики самоврядування. Демократія участі” відбудеться презентація та обговорення на тему «Світовий досвід впровадження Ініціативи Прозорості Видобувних Галузей (ІПВГ) та управління доходами видобувної галузі»

Місце проведення: готельно-ресторанний комплекс «Арена»
Початок: о 16.00

Мета заходу: обговорити можливості, які відкриває міжнародний стандарт ІПВГ та можливу зміну підходів до управління доходами від видобування корисних копалин в Україні.
Учасники: представники органів місцевого самоврядування та громадських організацій Кременчуцького, Чутівського, Полтавського, Новосанжарського, Решетилівського районів, міст Миргород та Полтава, представники ЗМІ

Контакти для реєстрації: тел. 500-647, email: pfssu@i.ua


Захід організовується ГО «Полтавська філія Суспільної служби України» у рамках реалізації субгранту USAID проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-ІІ) впровадження» у частині надання допомоги в реалізації компоненту «Ініціатива прозорості видобувних галузей (ІПВГ) в Україні». Проект «ЗМФІ-ІІ» реалізується Інститутом бюджету та соціально-економічних досліджень (ІБСЕД).

Більше інформації про ІПВГ можна знайти за посиланням http://eiti.org.ua/