Суспільна Служба України

ПОЛТАВСЬКА ФІЛІЯ

Тренінг “Формування та надсилання запиту громадської експертизи. Застосування закону України «Про доступ до публічної інформації”

Тренінг Формування та надсилання запиту громадської експертизи. Застосування закону України «Про доступ до публічної інформації6 квітня 2012 року вул. у актовій залі НСПУ відбувся одноденний тренінг для членів Громадських рад при Полтавській ОДА і Полтавському міськвиконкомі. Учасники отримали знання щодо застосування Закону про доступ до публічної інформації, навчились користуватися трискладовим тестом для визначення інформації з обмеженим доступом. Хто є розпорядником публічної інформації. Під час практичної частини учасники тренінгу сформулювали запит на проведення громадської експертизи.

Учасники тренінгу домовилися разом провести громадську експертизу з питання соціального захисту дітей-інвалідів та молоді з психічними та нервовими захворюваннями і розумовими вадами.

Тренінг Формування та надсилання запиту громадської експертизи. Застосування закону України «Про доступ до публічної інформації Тренінг Формування та надсилання запиту громадської експертизи. Застосування закону України «Про доступ до публічної інформації Тренінг Формування та надсилання запиту громадської експертизи. Застосування закону України «Про доступ до публічної інформації