Суспільна Служба України

ПОЛТАВСЬКА ФІЛІЯ

Набір груп на навчальні гуртки для дорослих

Запрошуємо до участі у проекті Полтавського обласного осередку Ліги соціальних працівників України «Навчальний гурток для дорослих – освіта для всіх» за підтримки DVV – International в Україні

У ході проекту будуть працювати навчальні гуртки для дорослих різноманітної тематики. Заплановано 8-10 зустрічей. Графік і точна дата початку занять визначатимуться у ході анкетування бажаючих взяти участь у роботі гуртка.

Заняття відбуватимуться у приміщенні Полтавської обласної організації Національної спілки письменників України за адресою: Соборний майдан, 15, м. Полтава.

Заявки приймаються до 3 жовтня включно на e-mail координаторів.


Навчальний гурток «Світ у об’єктиві фотокамери» запрошує всіх, хто:

–бажає навчитись планувати, проводити фотозйомки, поводитись із фототехнікою, організовувати мистецькі фотопроекти;
– розглядає фотографію, як мистецтво і спосіб самовираження;
– цікавиться фотографією і шукає спілкування у колі однодумців.

У ході роботи гуртка будуть: проводитись навчальні заняття з користування фототехнікою, розглядатись теоретичні питання стосовно жанрів фотографії та їх реалізації на практиці, вивчатися сучасні комп’ютерні технології у цифровій фотографії, а також проходитимуться навчальні зйомки і групові обговорення результатів. У результаті проведення гуртка буде організована фотовиставка і презентація робіт учасників гуртка.

tania8383@gmail.com або skype: tatjana838383, 0661590960
Координатор Тетяна Білоброва

Навчальний гурток «Історія пишеться людьми»

Старшим людям завжди є про що розповісти – про бойові звитяги, творчі напрацювання і просто про життя. Однак нерідко їх нікому почути. Хоча здебільшого кожна історія заслуговує на увагу, вона може лягти в основу творчих робіт молодих письменників. Метою гуртка є розговорити людей, стимулювати їх розповідати про своє життя, дати зрозуміти, що їхній досвід – безцінний, з одного боку, з іншого, навчити зацікавлених осіб техніці інтерв’ю, роботі із звукозаписуючими засобами, психологічним особливостям спілкуванням з людьми, етичним засадам.

poltava.spilka@mail.ru, 0506234703
Координатор Олена Гаран

Навчальний гурток «Документальне кіно: особливий формат»

Головною задачею гуртка є актуалізація теми прав людини, шляхом перегляду фільмів відповідної тематики та організації дискусії. Кожного дня людина може потрапити в ситуацію, коли їй доведеться відстоювати свої права. Передусім це стосується молоді та незахищених верств населення. Оскільки візуальне мистецтво є потужним засобом впливу на свідомість, ми прагнемо навчити групу ініціативних людей використовувати документальне кіно про права людини для здійснення правової освіти серед різних цільових груп.

Helen7688@mail.ru, 0666854225
Координатор Олена Бунецька

Навчальний гурток «Літературний Кабінет»

Основним завданням літературного гуртка є розвиток творчого потенціалу засобами художньо-мистецької діяльності. Молодий літератор на початковому етапі творчості потребує інтеграції в мистецьке та письменницьке середовище, яке сприяє розкриттю творчих здібностей, та їх удосконаленню.

poonspu@gmail.com, 0668833514
Координатор Наталія Кірячок

Навчальний гурток «Іпотерапія»

Працюючи на заняттях з іпотерапії з дітьми з особливими потребами, організатори гуртка побачили, як важливо, щоб батьки, реабілітологи, педагоги розуміли суть методу і те, як він діє в кожному випадку. Це дасть змогу правильно поєднати лікувальну верхову їзду з іншими методами реабілітації. В результаті занять гуртка учасники отримають обсяг знань і навичок, який дозволить їм брати участь у заняттях в якості волонтерів, чітко усвідомлювати, що саме відбувається під час заняття (за яким принципом добираються вправи, як дозуються навантаження тощо), стане основою для подальшого, більш глибокого, ознайомлення з методом.

poltava.spilka@mail.ru, 0956923731
Координатор Олександра Хандогіна


Додаток:
Анкета-заява учасника [дзеркало файлу]
(Увага! Перед тим як надіслати нам файл з заповненою анкетою вкажіть в його назві своє прізвище. Приклад назви файлу: Petrenko-zajavka_anketa.doc)

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *