Суспільна Служба України

ПОЛТАВСЬКА ФІЛІЯ

Кошти від видобування вуглеводнів на користь Миргороду

Кошти від видобування вуглеводнів на користь Миргороду14 червня 2017 р. у м. Миргород відбувся семінар “Складання проектів використання коштів від видобувних компаній у 2018 році відповідно до змін у законодавстві”.

Відкривається вікно можливостей для тих, хто не спить.  Тренер Віктор Бобиренко присвятив сьогоднішній тренінг навчанню громади Миргородщини впровадженню проектів відповідно до визначених пріоритетів для ефективного використання коштів від ренти за видобування вуглеводнів. Тренер розповів про потенційні джерела коштів для проекту, перспективи отриманого гранту від різних донорів, мотивував працювати і  головне – не боятись та  подавати заявки. Історії із власного досвіду написання та виконання проектів  підігріли інтерес жителів працювати на цій “кухні”.


Кошти від видобування вуглеводнів на користь МиргородуМатеріал підготовлено в рамках проекту» Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-ІІ) впровадження» у частині надання допомоги в реалізації компоненту «Ініціатива прозорості видобувних галузей в Україні», який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Зміст продукту є відповідальністю Полтавської філії Суспільної служби України і не обов’язково збігається з поглядами Агентства США з міжнародного розвитку (USAІD), уряду США та Інституту бюджету та соціально-економічних досліджень (ІБСЕД).