Суспільна Служба України

ПОЛТАВСЬКА ФІЛІЯ

Перші 3 місяці проекту «Моніторинг закупівель з відбудови та відновлення в громадах Полтавської області»

Наш проєкт «Моніторинг закупівель з відбудови та відновлення в громадах Полтавської області» успішно впроваджується вже майже 3 місяці. Запорукою його результативності є фаховість та досвід залучених нами експертів. Серед них – Наталя Заболотна, для якої робота в «Моніторингу…» є продовженням її системної багаторічної діяльності щодо сприяння відкритості влади та ефективності використання бюджетних коштів у процесі відновлення.

Про це, а також про особливості даного проєкту, про виклики з якими стикаються громади та місцева влада під час відбудови, про інноваційні підходи в моніторингу, зокрема використання сучасних технологій, таких як онлайн-платформи для прозорого моніторингу закупівель або аналітичних інструментів для оцінки ефективності використання коштів, розповіла в ефірі «Українського радіо» в програмі «Відновлення» пані Наталія. Прослухати ефір з нашою експерткою можна за посиланням:

http://www.nrcu.gov.ua/schedule/play-archive.html?periodItemID=3968392


Цей матеріал підготовлено в рамках проєкту “Моніторинг закупівель з відбудови та відновлення в громадах Полтавської області”, що реалізується в межах субгрантингового компоненту проєкту “Контроль витрат на відновлення”, який реалізується за підтримки Європейського Союзу*. Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю ГО Полтавська філія Суспільної служби України  і жодним чином не відображає точку зору Європейського Союзу. Проєкт “Контроль витрат на відновлення” впроваджують Центр економічної стратегії, Інститут економічних досліджень та політичних консультацій та ГО “Технології прогресу”