Суспільна Служба України

ПОЛТАВСЬКА ФІЛІЯ

Зустріч з майбутніми менеджерами, студентами Інституту фінансів, економіки та менеджменту ПНТУ

Зустріч з майбутніми менеджерами,  студентами Інституту фінансів, економіки та менеджменту Полтавського національного технічного університету ім. Юрія Кондратюка.12 жовтня у Полтаві відбулася зустріч з майбутніми менеджерами, студентами Інституту фінансів, економіки та менеджменту Полтавського національного технічного університету ім. Юрія Кондратюка.
Студенти дізналися чому для України та зокрема для видобувних компаній необхідне впровадження Стандарту Ініціативи прозорості видобувних галузей, які дані містяться в Другому звіті ІПВГ за 2014-2015 роки”.
Для чого ми відкриваємо дані про діяльність видобувних компаній, державних органів? На це питання студенти цілком слушно відповіли, що для контролю. Так це дуже важлива функція, але ще набагато важливіше – використовувати відкриті дані для прийняття управлінських рішень. Лише оперуючи повною інформацією про видобувну галузь, можна планувати майбутню діяльність. Тоді можна розраховувати на ефективне управління природними ресурсами зі збереженням інтересів майбутніх поколінь.


Зустріч з майбутніми менеджерами,  студентами Інституту фінансів, економіки та менеджменту Полтавського національного технічного університету ім. Юрія Кондратюка. Зустріч з майбутніми менеджерами,  студентами Інституту фінансів, економіки та менеджменту Полтавського національного технічного університету ім. Юрія Кондратюка.


Матеріал підготовлено в рамках проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-ІІ) впровадження» у частині надання допомоги в реалізації компоненту «Ініціатива прозорості видобувних галузей в Україні», який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).
Зміст продукту є відповідальністю Полтавської філії Суспільної служби України і не обов’язково збігається з поглядами Агентства США з міжнародного розвитку (USAІD), уряду США та Інституту бюджету та соціально-економічних досліджень