Суспільна Служба України

ПОЛТАВСЬКА ФІЛІЯ

Онлайн-воркшоп Блокчейн: як користуватися і де застосовувати.

Перший день онлайн-воркшопу “Блокчейн: як користуватися і де застосовувати.”
Багато різних термінів, розібратися на перший погляд складно. Але тренер Андрій Карпенко все розклав по поличкам і стає зрозуміліше, як працює технологія блокчейну. Блокчейн на прикладі криптовалют. Блокчейн експлорери. Смарт-контракти. Застосування технології блокчейну.
Сучасні Web3-Соцмережі. Децентралізована соцмережа Hive на прикладі додатку Ecency.

На другий день онлайн-воркшопу “Блокчейн: як користуватися і де застосовувати.” тренер Андрій Карпенко продовжив знайомити учасників із сервісами на основі технології блокчейну.
Цього разу було продовжено знайомство із децентралізованими Web3 соцмережами на прикладі блокчейну DESO (Decentralized Social).

Учасники отримали можливість зареєструватися в DESO і розібратися в особливостях його роботи.
Після цього тренер почав блок, в якому прозповів про NFT.
Учасники змогли побачити, як влаштовані маркетплейси NFT, а також на прикладі маркетплейсу NFTz розглянули те, як можна накарбувати власні NFT.

І заключним блоком була важлива тема безпеки й протидії шахрайствам під час роботи із блокчейн-сервісами. Учасники отримали практичні поради стосовно того, як підвищити власну цифрову безпеку.

Ініціатива Meet and Code фінансується Amazon і реалізується Haus des Stiftens gGmbH та TechSoup Europe спільно з мережевими партнерами в 25 країнах. Ресурсний центр ГУРТ є мережевим партнером в Україні, TechSoup Україна.