Суспільна Служба України

ПОЛТАВСЬКА ФІЛІЯ

Круглий стіл “Проблеми роботи ДВК та підвищення якості списків”


Шановн
і колеги!

9 жовтня 2015 року о 10 год. за адресою: м.Полтава, вул.Соборний майдан 15 Всеукраїнська громадська організація «Центр підтримки громадських ініціатив» в рамках роботи інформаційно-просвітницької кампанії «Кожен голос важливий» запрошує Вас взяти участь у засіданні круглого столу на тему: «Проблеми роботи ДВК та підвищення якості списків виборців на місцевих виборах-2015: фактори ризику та шляхи оптимізації».

Метою проведення круглого столу є обговорення новацій та недоліків Закону України «Про місцеві вибори» у частині списків виборців, існуючих проблем зворотного зв’язку між виборцями, які виявили неточності у списках виборців, дільничними виборчими комісіями та органами ведення Державного реєстру виборців; шляхів покращення роботи ДВК та ДРВ з посилення громадської активності виборців для врахування органами ведення Державного реєстру виборців виявлених неточностей у списках виборців.

За додатковою інформацією можна звернутись до виконавчого директора Центру в Полтавській  області Ганни Кіященко за адресою:_ м.Полтава, вул.Соборний майдан 15, тел.: 500-647

З повагою та найкращими побажаннями,
Голова Ради ВГО «Центр підтримки громадських ініціатив»,
Андрій Карташов

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *