Суспільна Служба України

ПОЛТАВСЬКА ФІЛІЯ

Флеш-моб‬ «ІнФормуй свою громаду» у Полтаві

26 вересня о 12 годині дня у сквері навпроти Полтавської обласної бібліотеки імені Івана Котляревського відбувся Всеукраїнського ‪#‎флешмоб‬ «ІнФормуй свою громаду», в рамках міжнародного Тижня громадської участі.
Флеш-моб охопив 11 обласних центрів України: Київ, Сєвєродонецьк, Харків, Чернівці, Хмельницький, Івано-Франківськ, Чернігів, Тернопіль, Вінницю, Полтаву, Кіровоград. У Полтаві цю акцію ініціювали Ресурсний центр ГУРТ та Полтавська філія Суспільної Служби України.
Під час флеш-мобу активні громадяни зібрали символ свого міста із безлічі фрагментів малюнка з метою привернення уваги та інформування українців про важливість участі кожного у розвитку своєї громади.
Глобальний тиждень громадської участі – це низка заходів, до проведення яких за попередні роки приєдналося більше 200 громадських організацій із Центральної та Східної Європи з метою привернення уваги до важливої ролі представницької демократії.

Всеукраїнський ‪флеш-моб‬ ІнФормуй свою громаду - Полтава

26 вересня о 12 годині дня у сквері навпроти Полтавської обласної бібліотеки імені Івана Котляревського відбувся Всеукраїнського ‪#‎флешмоб‬ «ІнФормуй свою громаду», в рамках міжнародного Тижня громадської участі.Флеш-моб охопив 11 обласних центрів України: Київ, Сєвєродонецьк, Харків, Чернівці, Хмельницький, Івано-Франківськ, Чернігів, Тернопіль, Вінницю, Полтаву, Кіровоград. У Полтаві цю акцію ініціювали Ресурсний центр ГУРТ та Полтавська філія Суспільної Служби України.Під час флеш-мобу активні громадяни зібрали символ свого міста із безлічі фрагментів малюнка з метою привернення уваги та інформування українців про важливість участі кожного у розвитку своєї громади.Глобальний тиждень громадської участі – це низка заходів, до проведення яких за попередні роки приєдналося більше 200 громадських організацій із Центральної та Східної Європи з метою привернення уваги до важливої ролі представницької демократії.

Фото флеш-моба на facebook

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *