Суспільна Служба України

ПОЛТАВСЬКА ФІЛІЯ

Інтернет +10

Користувачів інтернетом у Полтаві тепер стало більше, принаймні на 10 осібКористувачів інтернетом у Полтаві тепер стало більше, принаймні на 10 осіб. Центр освіти дорослих, який функціонує при Полтавській філії Суспільної Служби України за підтримки DVV International, сьогодні вітає із закінченням комп’ютерних курсів чергову групу, що протягом місяця активно опановувала основи користування ПК та пізнавала Інтернет простір.

Показником успішної роботи для кожного і для самого тренера Андрія Карпенка стали результати: самостійний набір тексту, листування за допомогою електронної пошти, пошук інформації в Інтернеті та активізація пізнавального інтересу.

Тож, учасники курсів отримали актуальні знання, позитивні емоції та нові можливості, а підсумком старань стали вручені головою ПФ ССУ Ганною Кіященко сертифікати.

Анатолій Миколайович (учасник курсу): Я дуже задоволений. Вчасно почув про ці заняття з реклами. І з нетерпінням чекав, коли вони розпочнуться. Тому що до сьогоднішнього дня не мав можливості опанувати компьютерну науку та Інтернет. Ви робите важливу справу, працюйте і далі так, навчайте людей. За цим майбутнє.


Фото:
Користувачів інтернетом у Полтаві тепер стало більше, принаймні на 10 осіб Користувачів інтернетом у Полтаві тепер стало більше, принаймні на 10 осіб Користувачів інтернетом у Полтаві тепер стало більше, принаймні на 10 осіб

Марія Лагода

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *