Суспільна Служба України

ПОЛТАВСЬКА ФІЛІЯ

Проєкт “Моніторинг закупівель з відбудови та відновлення в громадах Полтавської області” набирає обертів

Поки наш проєкт «Моніторинг закупівель з відбудови та відновлення в громадах Полтавської області» лише набирає обертів, його ініціаторка та  керівниця Ганна Кіященко побувала в ефірі Українського радіо «Полтава».

 Під час розмови з радіожурналісткою Світланою Ісаєнко говорили про те, як зробити процес відбудови у громадах більш прозорим та зрозумілим для мешканців, як заохотити місцевих жителів до прийняття важливих для громад рішень та й, взагалі, свідомо поставитися до процесу моніторингу. Тож,  наприклад, чітко розуміти, яким чином обиралися об’єкти для відбудови? Чи проводилися обговорення в громадах щодо визначення цих об’єктів? Яким чином проводилися тендери та чи надійні фахівці залучені до процесу відбудови у якості підрядників тощо…

“Проєкт, який ми наразі впроваджуємо, є частиною великого проєкту «Контроль витрат на відновлення», він реалізується за підтримки Європейського Союзу в декількох регіонах країни. Добре, що Полтавщина серед них. Бо, одним з головних результатів нашої діяльності, стане збільшення довіри до влади і з боку громадян,  і з боку інвесторів», –  розповіла Ганна Кіященко в радіоефірі.

Повну версію програми можна послухати за посиланням:

Цей матеріал підготовлено в рамках проєкту “Моніторинг закупівель з відбудови та відновлення в громадах Полтавської області”, що реалізується в межах субгрантингового компоненту проєкту “Контроль витрат на відновлення”, який реалізується за підтримки Європейського Союзу*. Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю ГО Полтавська філія Суспільної служби України  і жодним чином не відображає точку зору Європейського Союзу. Проєкт “Контроль витрат на відновлення” впроваджують Центр економічної стратегії, Інститут економічних досліджень та політичних консультацій та ГО “Технології прогресу”