Суспільна Служба України

ПОЛТАВСЬКА ФІЛІЯ

Мрієте бути актором?

Мрієте бути актором? Ні, не так… Мрієте бути сучасним актором і співавтором вистави?

І це не так… Я не знаю, ЯК розказати про майбутню виставу до якої ми пропонуємо вам долучитися.
Але я знаю, що ми, колектив Театру сучасного діалогу, завзято йдемо в невідоме і робимо чесні, професійні і непересічні вистави. Нам допомагають фахівці, до нас долучаються нові люди. І це завжди про любов.

Термін проєкту – 6 місяців

Що будемо робити?

  1. Вчитися: акторській майстерності, медіаграмотності, журналістиці, драматургії, принципам критичного театру, креативного мислення, історії Полтавщини.
  2. Разом з фахівцями створювати документальну виставу, в який брати участь як актори і співавтори.
  3. Демонструвати виставу у Полтаві та області.

Долучайтеся, заповнюйте форму, нічого не бійтеся. Акторська майстерність – це м’яз, який можна накачати (ми допоможемо), а ваші думки, таланти, мрії – вони унікальні. Разом ми обов’язково зробимо гідний театральний продукт, якій побачить Полтавщина (а може і не тільки). Всім, кому цікаво просимо заповнити форму.

https://forms.gle/SQfZAD6VtVVZQjM66

Ініціативу «Сучасний діалог полтавської громади та ВПО засобами театру для розбудови спільного майбутнього» впроваджує «Полтавська філія Суспільної служби України» за технічного адміністрування ІСАР Єднання та сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні», фінансової підтримки Урядів Данії та Королівства Нідерландів.