Суспільна Служба України

ПОЛТАВСЬКА ФІЛІЯ

Триває волонтерська робота за проектом «Батьки і діти. Взаємна підтримка та обмін досвідом»

Волонтери ПФССУ і Янко Марія ДмитрівнаПолтавська філія Суспільної Служби України за підтримки Міжнародної громадської організації «Міжнародний фонд “Взаєморозуміння і толерантність» у рамках проекту «Батьки і діти. Взаємна підтримка та обмін досвідом» разом із працівниками Територіального центру соціального обслуговування Октябрського району знову здійснили візит до колишніх в’язнів концтаборів та осіб, вивезених на примусові роботи.

До спектру потреб, виявлених раніше (медичних препаратів, соціальної, психологічної допомоги, послуг у веденні побуту), додалися нові – забезпечення побутовою хімією (пральні порошки, засоби для миття посуду) та кріслом для купання. Також колишні в’язні концтаборів та особи, що були вивезені на примусові роботи отримали необхідні продуктові набори відповідно до зібраних волонтерами заявок.

Під час спілкування було виявлено, що актуальними для представників цільової аудиторії виявилися можливості безкоштовного протезування слуховими апаратами та операції по видаленню катаракти.

Переважна кількість людей похилого віку – це маломобільні та немобільні. Та, попри все, вони охоче погодилися ділитися своїм досвідом із молодим поколінням.


Фото:

Волонтери ПФССУ, працівник ТР центру Октябрського району та Данько Софія Степанівна

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *