Суспільна Служба України

ПОЛТАВСЬКА ФІЛІЯ

Форум «ЧЕСНА РОЗМОВА З МАЙБУТНІМ ПАРЛАМЕНТОМ»

Форум ЧЕСНА РОЗМОВА З МАЙБУТНІМ ПАРЛАМЕНТОМВід імені 150 громадських організацій-учасників руху ЧЕСНО маємо честь запросити вас на вирішальнуполітичну дискусію напередодні парламентських виборів в Україні.
За 6 днів до дня голосування за новий склад парламенту ми зберемо представників 5 політичних сил, лідеріввиборчих перегонів, для відвертої дискусії з провідними журналістами та лідерами громадської думки щодо порядку денного наступного парламенту.

Яким політики бачать розвиток держави наступні 5 років? Чи вдасться підвищити роль парламенту в країні? Чи буде Верховна Рада України 7 скликання якісно «новою»? Які проблеми потребують нагального вирішеннята чи здатні завтрашні переможці виборів піти на компроміс? Які підсумки аналізу кандидатів зробилиучасники руху ЧЕСНО?

Відповіді на ці та інші питання ми почуємо під час суспільно-політичного форуму «ЧЕСНА РОЗМОВА З МАЙБУТНІМ ПАРЛАМЕНТОМ».

Захід відбудеться
22 жовтня (понеділок) з 10.00 до 12.30 у конференц-залі БЦ Парус за адресою: вул. Мечнікова, 2, 2-ий поверх, велика конференц-зала (вхід з бул. Лесі Українки). Реєстрація учасників з 09.30.

Учасники Форуму
представники політичних сил країни, провідні українські журналісти, лідери громадянського суспільства, поважні експерти, дипломати та представники міжнародних організацій.

Просимо підтвердити вашу участь у Форумі до 12.00 п’ятниці, 19 жовтня, за електронною адресою – info.chesno@gmail.com.

Співорганізатори Форуму

Співорганізатори Форуму

Онлайн-трансляцію заходу забезпечує канал BeTV. Переглянути трансляцію можна за посиланням. Також Форум транслюватимуть онлайн-видання: Українська Правда, Корреспондент.net, Телекритика, День.


Файли:
Завантажити запрошення на форум українською (PDF)
Download Invitation Forum on english (PDF)

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *