Суспільна Служба України

ПОЛТАВСЬКА ФІЛІЯ

Анонс семінару «Ініціатива прозорості видобувних галузей (ІПВГ). Проблеми місцевих громад пов’язані з розвідкою та видобування вуглеводнів.»

Шановні журналісти!

Запрошуємо Вас 22 вересня  2016 року з  11 год. до 16.00 год. на семінар «Ініціатива прозорості видобувних галузей (ІПВГ). Проблеми місцевих громад пов’язані з розвідкою та видобування вуглеводнів.»

Мета семінару:
– ознайомити журналістів зі Стандартом Ініціативи прозорості видобувних галузей (ІПВГ), який Україна імплементувала в 2015 році та підготувала перший звіт, переваги для місцевих громад, влади та видобувних кампаній;

– розповісти популярно про процес буріння та видобування вуглеводнів, ознайомити з технологіями видобування, правилами при розробці нафтових та газових родовищ,  які  регламентують відносини суб’єктів господарювання та органів виконавчої влади, що виникають під час користування нафтогазоносними надрами, з метою їх комплексного і раціонального використання.

На семінар запрошені експерти зі стандарту  ІПВГ та фахівці нафтогазовидобувної галузі.

Прохання бажаючим заповнити та надіслати заявку на електронну пошту  dvv.poltava@gmail.com до 21 год. 20 вересня. Кількість місць обмежена.


ЗАЯВКА НА УЧАСТЬ

Ім’я та прізвище
Назва ЗМІ
Контактні дані: телефон та електронна пошта
Дата


Захід організовано в рамках проекту “Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-ІІ) впровадження” у частині надання допомоги в реалізації компоненту “Ініціатива прозорості видобувних галузей в Україні”, який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).